Advertisement

Yiğit Şardan - Galatasaray / Yiğit Şardan listesini divan kuruluna teslim etti - Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, herkes heyecanla bu işlere giriyor.

Yiğit Şardan - Galatasaray / Yiğit Şardan listesini divan kuruluna teslim etti - Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, herkes heyecanla bu işlere giriyor.. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Yiğit şardan'ın listesinde galatasaray 2. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini teslim ederek yarışa resmen girecek. Geriye kalıyor yiğit şardan ve burak elmas. Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya.

Ne biz taraftar olarak galatasaray kulübü üzerine yazılar yazıp kafa yoralım ne. Yiğit şardan ismi cemal nalga skandalı ile de bir dönem gündeme oturmuştu. Yiğit şardan, sarı kırmızılı kulübün başarılı olabilirmesi için çok çarpıcı bir öneri sunarken, galatasaray'ın futbolda başarılı olması için büyük bir gruba sportif aş'yi satması gerekir. Galatasaray'ın yeni marşı.çıldırın(yiğit şardan) sos cagon yeni beste ultraslan ua lincoln arda turan. Milli sporcu olan yiğit şardan, galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda.

Yiğit Şardan Kimdir ? - Yiğit Şardan Hayatı ve Biyografisi
Yiğit Şardan Kimdir ? - Yiğit Şardan Hayatı ve Biyografisi from foto.haberler.com
Galatasaray'ın eski yöneticilerinden yiğit şardan, başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Genel kurul yiğit şardanı seçecek kadar ıq yoksunuysa kapatalım galatasaray kulübünü gitsin yani çok uzatmaya gerek yok. Adaylar listelerini bugün divan kuruluna teslim etmek zorunda. Galatasaray'da altıncı başkan adayı yiğit şardan oldu. Şardan, mevcut yönetimden başka isimlerin de yer aldığı listeyi bugün teslim ederek yarışa dahil. Burak elmas, eşref hamamcıoğlu, metin öztürk ve işın çelebi'nin resmi olarak. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. Başkanı abdurrahim albayrak da olacak.

İlkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, orta okulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert koleji'nde okudu.

Galatasaray lisesi mezunu olan yiğit şardan, galatasaray futbol kulubü'nün de üyesi. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. Başkanı abdurrahim albayrak da yer aldı. Abdurrahim albayrak ve kaan kançal'ın da yer aldığı liste, yiğit şardan tarafından yarın divan kurulu başkanlığı'na teslim edilecek. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. Genel kurul yiğit şardanı seçecek kadar ıq yoksunuysa kapatalım galatasaray kulübünü gitsin yani çok uzatmaya gerek yok. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, herkes heyecanla bu işlere giriyor. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Şardan'ın listesinde mevcut yönetimden abdurrahim albayrak'ın da yer alması, mustafa cengiz yönetiminin. Yiğit şardan ismi cemal nalga skandalı ile de bir dönem gündeme oturmuştu. Burak elmas'ın ciddi manada hetırları olduğunu biliyorum. Galatasaray'da yiğit şardan, başkan adaylığını yarın resmileştirecek.

Şardan ve ekibi listesini galatasaray divan kurulu başkanlığı'na verdi. Böylece şardan, galatasaray'da başkanlığa aday olan 6. Burak elmas derdim ama, bugun beyoglundaki o coşkuyu görünce acaba mı dedim. Şardan'ın listesinde abdurrahim albayrak da var. Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik.

Galatasaray'da altıncı başkan adayı Yiğit Şardan oldu ...
Galatasaray'da altıncı başkan adayı Yiğit Şardan oldu ... from i1.wp.com
Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden yiğit şardan, başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini teslim ederek yarışa resmen girecek. Burak elmas derdim ama, bugun beyoglundaki o coşkuyu görünce acaba mı dedim. 1963'te i̇stanbul'da doğan yiğit şadan, ilkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi de i̇stanbul teknik. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. Genel kurul yiğit şardanı seçecek kadar ıq yoksunuysa kapatalım galatasaray kulübünü gitsin yani çok uzatmaya gerek yok. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı.

Yiğit şardan'ın listesinde galatasaray 2.

Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini. Adaylar listelerini bugün divan kuruluna teslim etmek zorunda. Yiğit şardan, sarı kırmızılı kulübün başarılı olabilirmesi için çok çarpıcı bir öneri sunarken, galatasaray'ın futbolda başarılı olması için büyük bir gruba sportif aş'yi satması gerekir. Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Yiğit şardan'ın listesinde galatasaray 2. Galatasaray'da yiğit şardan, başkan adaylığını yarın resmileştirecek. Şardan, mevcut yönetimden başka isimlerin de yer aldığı listeyi bugün teslim ederek yarışa dahil. Galatasaray'da kritik seçim öncesi başkan adaylığı konusunda farklı isimler kulislerde konuşuluyor. Burak elmas'ın ciddi manada hetırları olduğunu biliyorum. Şardan'ın listesinde abdurrahim albayrak da var. Burak elmas, eşref hamamcıoğlu, metin öztürk ve işın çelebi'nin resmi olarak. Başkanı abdurrahim albayrak da yer aldı.

Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini teslim ederek yarışa resmen girecek. Galatasaray'da kritik seçim öncesi başkan adaylığı konusunda farklı isimler kulislerde konuşuluyor. Galatasaray'da seçimli genel kurul 12 haziran'da yeterli çoğunluk. Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Yiğit şardan, bugün başkanlık için resmi başvuruyu yapacak.

Yiğit Şardan kimdir? Yiğit Şardan kaç yaşında, nerelidir ...
Yiğit Şardan kimdir? Yiğit Şardan kaç yaşında, nerelidir ... from foto.haberler.com
Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini. Galatasaray'da kritik seçim öncesi başkan adaylığı konusunda farklı isimler kulislerde konuşuluyor. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Şardan, mevcut yönetimden başka isimlerin de yer aldığı listeyi bugün teslim ederek yarışa dahil. Böylece şardan, galatasaray'da başkanlığa aday olan 6. Yiğit şardan 1963 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray'da altıncı başkan adayı yiğit şardan oldu. Yiğit şardan, sarı kırmızılı kulübün başarılı olabilirmesi için çok çarpıcı bir öneri sunarken, galatasaray'ın futbolda başarılı olması için büyük bir gruba sportif aş'yi satması gerekir.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden yiğit şardan, başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

Burak elmas derdim ama, bugun beyoglundaki o coşkuyu görünce acaba mı dedim. Başkan adayı yiğit şardan oldu. Şardan, mevcut yönetimden başka isimlerin de yer aldığı listeyi bugün teslim ederek yarışa dahil. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini teslim ederek yarışa resmen girecek. Galatasaray'da yiğit şardan başkan adayı oluyor mu? Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Galatasaray'da yiğit şardan, başkan adaylığını yarın resmileştirecek. Galatasaray'da altıncı başkan adayı yiğit şardan oldu. Yiğit şardan, bugün başkanlık için resmi başvuruyu yapacak. Şardan'ın listesinde mevcut yönetimden abdurrahim albayrak'ın da yer alması, mustafa cengiz yönetiminin. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi.

Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu yiğit şardan. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini teslim ederek yarışa resmen girecek.

Posting Komentar

0 Komentar